Dodano: 2007-11-27 10:20
Witam wszystkich :)
Harl :arrow: przyłączę się do toastów, ale dopiero po
A kciuki trzymam już od 2 miesięcy :lol: i.... nie tańcz tyle
Atak ofensywny zacznie się o punkt 12. więc dopiero wtedy mocno będę kibicował :D
Teraz kawusia w rąsi i spędzam poranek na słuchaniu Lorenny McKennit (dzięki Minawi:*:)). A za oknem w przeciwieństwie do Doktora to jest lód i mróz. Śmiało bym się zamienił w Dziadzię Mróza i co niektórym ochłonął łepki :twisted:
Pozdrawiam
al.
Dodano: 2007-11-27 10:22 Zmieniono: 2007-11-27 10:25
Witajcie Wszyscy! Powitać i tą Panią i tamtą Panią..ooo i tamtą też..tego Pana i tamtego i tych co za drzwiami :D :wink: :lol:
| dr_Faustus napisał(a): |
|
P.S. All - do gadow jako zwierzatek nie mam nic, gorzej z gado-ludzmi |
Super Mario Bros? ...eeee....to nie ten wątek :lol: :lol: to nie Rebus filmowy :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-11-27 10:24
| Semjan napisał(a): |
| to nie Rebus filmowy :twisted: [/color] |
Witaj Semjan :D No nie rebus - widocznie zbłądziłeś :twisted:
Dodano: 2007-11-27 10:26
| Allanon23 napisał(a): |
| [quote:84672d2cf8="Semjan"]to nie Rebus filmowy :twisted: [/color] |
Witaj Semjan :D No nie rebus - widocznie zbłądziłeś :twisted:[/quote:84672d2cf8]
Realy? Nie sądzę :twisted:
Dodano: 2007-11-27 10:32
Allu, cieszę się, że Loreena przypadła do gustu - w sumie muzyka w sam raz na taką pogodę, bo tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-11-27 10:32
Morgen!
Witam Wszystkich przybyłych, humor mam wysmienity :D
sciskam wszystkich po kolei :wink:
Miałam dzisiaj najdłuzsza noc w zyciu całe 12 h 8) :wink: czuje sie jak nowonarodzona, jak walnełam sie wczoraj po południu od razu po pracy, to spałam, az budzik nie zadzwonił; z krotka przerwa na sikanie! :lol:
Swiat jest od razu piekniejszy i wszystko wydaje sie łatwiejsze
Zgred trzymam kciuki :!: :!: :!:
Stukam sie kubeczkiem i wracam do pracy:)
Schönen Tag wünsche ich Ihnen!
Dodano: 2007-11-27 10:48
| minawi napisał(a): |
| Allu, cieszę się, że Loreena przypadła do gustu - w sumie muzyka w sam raz na taką pogodę, bo tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :? |
Szczerze - nigdy nie interesowałem się folkiem - słuchać słuchałem, znam zespół którego niezwykle szanuję, lecz nie miałem możliwość ich zobaczenia na żywo - Riverdance - ale może kiedyś :) Więc jeżeli chodzi o folk - to jestem ubogi jak mysz
:lol:
| Cytat: |
| tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :? |
Ale tu chociaż można "śniegową" piosenkę odprawić :lol:
Dodano: 2007-11-27 11:16
Witaj All, Semjanie, Wainamoinenie, Harl i witaj spiaca krolewno Selenko :wink:
:arrow: All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink:
:arrow: Harl - zatem czekam na Twoja recke w przyszlym tygodniu, jestem ciekaw co bedziesz mial do powiedzenia w temacie nowego SIX FEET UNDER
Dodano: 2007-11-27 11:26
| All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink:
|
Jaka obrona
Dodano: 2007-11-27 11:31
| All napisał(a): |
| jaka obrona |
Raczej stwierdzenie faktu. Moj wspolnik nie potrzebuje adwokatow. Ma na tyle poukladane w glowie, ze poradzi sobie sam, jak zajdzie takowa potrzeba...a w razie jakby jakies klopoty sie pojawialy to wie, ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:
Dodano: 2007-11-27 11:39
| [quote:1af68fd59a="All"]jaka obrona |
ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:[/quote:1af68fd59a]
Oddałbyś, życie na polu bitwy za kogoś?
:wink: :D
Znasz go lepiej niż ja - więc dalej pozostają Twoje fakty
:twisted:
Dodano: 2007-11-27 11:47
| Selene69 napisał(a): |
| Miałam dzisiaj najdłuzsza noc w zyciu całe 12 h 8) :wink: czuje sie jak nowonarodzona, jak walnełam sie wczoraj po południu od razu po pracy, to spałam, az budzik nie zadzwonił; z krotka przerwa na sikanie! :lol:
|
Ale mchem nie zarosłaś przez tę dłuuuugą noc :) :?: :lol:
|
:arrow: All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink: |
:wink:
| [quote:ad77456b1e="All"]jaka obrona |
Raczej stwierdzenie faktu. Moj wspolnik nie potrzebuje adwokatow. Ma na tyle poukladane w glowie, ze poradzi sobie sam, jak zajdzie takowa potrzeba...a w razie jakby jakies klopoty sie pojawialy to wie, ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:[/quote:ad77456b1e]
i vice versa Bracie 8)
Natomiast Alowi trzeba wybaczyć małą orientację w Rebusach życiowych alias towarzyskich :lol: Chłopak mało zintegrowany :lol: :twisted:
Pozdrawiam
Semjan vel Dżo-Dżo
Dodano: 2007-11-27 11:50
|
[color=cyan]i vice versa Bracie 8) Natomiast Alowi trzeba wybaczyć małą orientację w Rebusach życiowych alias towarzyskich :lol: |
Nie potrzebuję wybaczenia drogi Semjanie. A w Rebusach życiowych orientuje się bardzo dobrze jak i w towarzyskich
Chyba nie tęsknisz za mną?
:wink: :twisted: :lol:
-------------------
Szanowne Państwo, mam informacje - Zgred dopiero wejdzie o 13. Przyznam, że bardziej to przeżywam niż ona za pewnie :lol: Muszę się napić kawy :D
Dodano: 2007-11-27 12:51
|
Nie potrzebuję wybaczenia drogi Semjanie. A w Rebusach życiowych orientuje się bardzo dobrze jak i w towarzyskich
Chyba nie tęsknisz za mną? :wink: :twisted: :lol: |
1. No to nie wybaczam :lol:
2. Może i się orientujesz, nie sądzę jednak by w tych szczegółach które z Dottore mieliśmy na myśli 8) ale to szczególik nie istotny :wink:
3. Generalnie mnie to nie interere :twisted:
5. Nie tesknię. Płakać nie bedziesz ? :wink: No to dobrze :twisted:
i ...
4. Weź raczej coś na uspokojenie w sprawie Szanownego Zgreda... jakieś tableteczki ziołowe... bo rozstroju dostaniesz :lol:
Dodano: 2007-11-27 12:56
|
3. Generalnie mnie to nie interere :twisted: |
I dobrze, że Cię 'to' nie interesuje. Do wiadomości Twej - mnie też 'to' nie interesuje. :D
Do drugiego punktu - no tak rzucacie rebusami na prawo i na lewo :twisted: Czyli wy też nie orientujecie się w życiu towarzyskim
| 5. Nie tesknię. Płakać nie bedziesz ? Wink No to dobrze Twisted Evil
i ... 4. Weź raczej coś na uspokojenie w sprawie Szanownego Zgreda... jakieś tableteczki ziołowe... bo rozstroju dostaniesz Laughing |
Jak widać zresztą :lol: najpierw 5 potem 4
Dodano: 2007-11-27 13:12
|
I dobrze, że Cię 'to' nie interesuje. Do wiadomości Twej - mnie też 'to' nie interesuje. :D |
Supcio, że mnie poinformowałeś moją widomość 8)jest ci dozgonnie wdzięczna
|
Do drugiego punktu - no tak rzucacie rebusami na prawo i na lewo :twisted: Czyli wy też nie orientujecie się w życiu towarzyskim ![]() |
Mnie interere tylko to co mnie dotyczy i to co mnie interesuje. Reszta mnie nie interere :lol:
ciebie najwidoczniej "wszystko" nawet gra pół słówek między mną, a Dottore poruszające kwestie ciebie nie tyczące
a mówią...jakżeś ciekawy włóż sobie nos do gorącej kawy :wink:
|
Jak widać zresztą :lol: najpierw 5 potem 4 ![]() |
Ale zaimponowałeś mi, umiesz liczyćdo 5-ciu :twisted: :wink:
Dodano: 2007-11-27 13:22
All-owi chyba trzeba cos do kawy dosypac na "rozluznienie" :wink: Ostatnimi czasy kolega znarowił się z leksza... To co? TurboLax na rozluznienie? :twisted:
Co do zycia towarzyskiego, drogi All-u, albo raczej orientacji w nim to taka dygresja, co innego w nim uczestniczyc, a co innego "nasluchiwac" tylko dobiegajacych zewszad dlugich i lepkich jezorow plujacych zgnilizną...
Pozdrawiam szatansko znad filizanki czarnej
Dottore
Dodano: 2007-11-27 13:36
| iebie najwidoczniej "wszystko" nawet gra pół słówek między mną, a Dottore poruszające kwestie ciebie nie tyczące Razz |
Pokaż gdzie? Gdzie mnie interesuje 'wszystko'? Bochyba niedowidzę. Albo... jestem zmęczony piciem kawy. I gdzie tu widzisz grę? Nie ma pionek, nie ma planszy... Jest tylko pisanina.
| robny błędzik panie czepialski czytajacy wierszami 1:1 |
kto sie czepia ten sie czepia.:)
1:1 - wybacz, ale nie mam zwyczaju rywalizować o błahe punkty
| Ale zaimponowałeś mi, umiesz liczyćdo 5-ciu Twisted Evil Wink |
Tak? Miło, że mogłem Cię czegoś nauczyć, ta lekcja za darmo.
siurp
:wink:
Doktorze
| co innego w nim uczestniczyc, a co innego "nasluchiwac" tylko dobiegajacych zewszad dlugich i lepkich jezorow plujacych zgnilizną...
|
Masz rację :) Jak zawsze :D
A Al bardziej spokojny nie był :D (albo to jakiś wirus)
Muszę miłych panów pożegnać :)
pozdrawiam
Dodano: 2007-11-27 13:39
8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O
Dodano: 2007-11-27 13:43 Zmieniono: 2007-11-27 13:47
Nie wiem, może dlatego, że All podpadł, bo jakiś czas temu się z buntował na łajbie Bounty. :twisted:
Dobrze, że Inkwizycja jest już tylko na kartach historii, bo za pewnie by mnie na stosie spalono o niby herezję. :lol:
Dodano: 2007-11-27 13:47
| minawi napisał(a): |
| 8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O |
a co on chce ode mnie? 8O
:arrow: Kolega siurpiący
tak..to zwrot złośliwy :lol:
Powiem króko i zwięźle. Twój ostatni post to Żenada.
Nawet nie chce mi się odpowiadać chłopcu, który wziął zabawki i pobiegł do innej piaskownicy. Najwidoczniej głodny bo literki pozjadał :/ (jak juz sie mam dopier*** to "błahe punkty" pisze sie przez CH. To pisałem JA CZEPIALSKI).
La żenuła.
Semjan
Dodano: 2007-11-27 13:59
| [quote:a4e46110bb="minawi"]8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O |
a co on chce ode mnie? 8O
[/quote:a4e46110bb]
Ja? Od Ciebie nic nie chce :D Wystarczy to co mam.
| Nawet nie chce mi się odpowiadać chłopcu, który wziął zabawki i pobiegł do innej piaskownicy. Najwidoczniej głodny bo literki pozjadał :/ (jak juz sie mam dopier*** to "błahe punkty" pisze sie przez CH. To pisałem JA CZEPIALSKI). |
Semjanie, i proszę nie obrażaj mnie. Do piaskownicy? Do innej? Jakiej?
| Nie wiem, może dlatego, że All podpadł, bo jakiś czas temu się z buntował na łajbie Bounty. Twisted Evil
|
Ten niby zwrot złośliwy - nie miał być złośliwy :) No ale to już nie mój problem - że tak odebrałeś :lol:
Dodano: 2007-11-27 14:02
Dajcie spokój - a ja myslalem ze DC to oaza spokoju :)
.
Dodano: 2007-11-27 14:09
JA też :?
Dodano: 2007-11-27 14:10
| Harlequin napisał(a): |
| Dajcie spokój - a ja myslalem ze DC to oaza spokoju :) |
Nie tylko na DC jest spokojnie :) Na DP też :lol:
No cóż... może trzeba dać rzeczywiście spokój sobie. Zrobić sobie wolne. długie wolne.