Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 151

Dodano: 2007-11-27 10:20

Witam wszystkich :)

Harl :arrow: przyłączę się do toastów, ale dopiero po A kciuki trzymam już od 2 miesięcy :lol: i.... nie tańcz tyle

Atak ofensywny zacznie się o punkt 12. więc dopiero wtedy mocno będę kibicował :D

Teraz kawusia w rąsi i spędzam poranek na słuchaniu Lorenny McKennit (dzięki Minawi:*:)). A za oknem w przeciwieństwie do Doktora to jest lód i mróz. Śmiało bym się zamienił w Dziadzię Mróza i co niektórym ochłonął łepki :twisted:

Pozdrawiam

al.

Dodano: 2007-11-27 10:22 Zmieniono: 2007-11-27 10:25

Witajcie Wszyscy! Powitać i tą Panią i tamtą Panią..ooo i tamtą też..tego Pana i tamtego i tych co za drzwiami :D :wink: :lol:

dr_Faustus napisał(a):

P.S. All - do gadow jako zwierzatek nie mam nic, gorzej z gado-ludzmi

Super Mario Bros? ...eeee....to nie ten wątek :lol: :lol: to nie Rebus filmowy :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-11-27 10:24

Semjan napisał(a):
to nie Rebus filmowy :twisted: [/color]

Witaj Semjan :D No nie rebus - widocznie zbłądziłeś :twisted:

Dodano: 2007-11-27 10:26

Allanon23 napisał(a):
[quote:84672d2cf8="Semjan"]to nie Rebus filmowy :twisted: [/color]

Witaj Semjan :D No nie rebus - widocznie zbłądziłeś :twisted:[/quote:84672d2cf8]
Realy? Nie sądzę :twisted:

Dodano: 2007-11-27 10:32

Allu, cieszę się, że Loreena przypadła do gustu - w sumie muzyka w sam raz na taką pogodę, bo tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-11-27 10:32

Morgen!
Witam Wszystkich przybyłych, humor mam wysmienity :D
sciskam wszystkich po kolei :wink:

Miałam dzisiaj najdłuzsza noc w zyciu całe 12 h 8) :wink: czuje sie jak nowonarodzona, jak walnełam sie wczoraj po południu od razu po pracy, to spałam, az budzik nie zadzwonił; z krotka przerwa na sikanie! :lol:
Swiat jest od razu piekniejszy i wszystko wydaje sie łatwiejsze

Zgred trzymam kciuki :!: :!: :!:

Stukam sie kubeczkiem i wracam do pracy:)
Schönen Tag wünsche ich Ihnen!

Dodano: 2007-11-27 10:48

minawi napisał(a):
Allu, cieszę się, że Loreena przypadła do gustu - w sumie muzyka w sam raz na taką pogodę, bo tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :?

Szczerze - nigdy nie interesowałem się folkiem - słuchać słuchałem, znam zespół którego niezwykle szanuję, lecz nie miałem możliwość ich zobaczenia na żywo - Riverdance - ale może kiedyś :) Więc jeżeli chodzi o folk - to jestem ubogi jak mysz
:lol:

Cytat:
tam w Kanadzie też tak piździ :lol: Tylko może nie ma takiej chlapy :?

Ale tu chociaż można "śniegową" piosenkę odprawić :lol:

Dodano: 2007-11-27 11:16

Witaj All, Semjanie, Wainamoinenie, Harl i witaj spiaca krolewno Selenko :wink:

:arrow: All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink:
:arrow: Harl - zatem czekam na Twoja recke w przyszlym tygodniu, jestem ciekaw co bedziesz mial do powiedzenia w temacie nowego SIX FEET UNDER

Dodano: 2007-11-27 11:26

dr_Faustus napisał(a):
All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink:

Jaka obrona

Dodano: 2007-11-27 11:31

All napisał(a):
jaka obrona

Raczej stwierdzenie faktu. Moj wspolnik nie potrzebuje adwokatow. Ma na tyle poukladane w glowie, ze poradzi sobie sam, jak zajdzie takowa potrzeba...a w razie jakby jakies klopoty sie pojawialy to wie, ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:

Dodano: 2007-11-27 11:39

dr_Faustus napisał(a):
[quote:1af68fd59a="All"]jaka obrona

ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:[/quote:1af68fd59a]

Oddałbyś, życie na polu bitwy za kogoś?
:wink: :D

Znasz go lepiej niż ja - więc dalej pozostają Twoje fakty :twisted:

Dodano: 2007-11-27 11:47

Selene69 napisał(a):
Miałam dzisiaj najdłuzsza noc w zyciu całe 12 h 8) :wink: czuje sie jak nowonarodzona, jak walnełam sie wczoraj po południu od razu po pracy, to spałam, az budzik nie zadzwonił; z krotka przerwa na sikanie! :lol:

Ale mchem nie zarosłaś przez tę dłuuuugą noc :) :?: :lol:

dr_Faustus napisał(a):

:arrow: All - Brat Semjan raczej nie ma w zwyczaju bladzic, a do tego jest dobry w rebusy filmowe :wink:

:wink:

dr_Faustus napisał(a):
[quote:ad77456b1e="All"]jaka obrona

Raczej stwierdzenie faktu. Moj wspolnik nie potrzebuje adwokatow. Ma na tyle poukladane w glowie, ze poradzi sobie sam, jak zajdzie takowa potrzeba...a w razie jakby jakies klopoty sie pojawialy to wie, ze na polu bitwy go nie zostawie :twisted:[/quote:ad77456b1e]

i vice versa Bracie 8)
Natomiast Alowi trzeba wybaczyć małą orientację w Rebusach życiowych alias towarzyskich :lol: Chłopak mało zintegrowany :lol: :twisted:

Pozdrawiam
Semjan vel Dżo-Dżo

Dodano: 2007-11-27 11:50

Semjan napisał(a):

[color=cyan]i vice versa Bracie 8)
Natomiast Alowi trzeba wybaczyć małą orientację w Rebusach życiowych alias towarzyskich :lol:

Nie potrzebuję wybaczenia drogi Semjanie. A w Rebusach życiowych orientuje się bardzo dobrze jak i w towarzyskich

Chyba nie tęsknisz za mną? :wink: :twisted: :lol:

-------------------

Szanowne Państwo, mam informacje - Zgred dopiero wejdzie o 13. Przyznam, że bardziej to przeżywam niż ona za pewnie :lol: Muszę się napić kawy :D

Dodano: 2007-11-27 12:51

Allanon23 napisał(a):

Nie potrzebuję wybaczenia drogi Semjanie. A w Rebusach życiowych orientuje się bardzo dobrze jak i w towarzyskich

Chyba nie tęsknisz za mną? :wink: :twisted: :lol:

1. No to nie wybaczam :lol:
2. Może i się orientujesz, nie sądzę jednak by w tych szczegółach które z Dottore mieliśmy na myśli 8) ale to szczególik nie istotny :wink:
3. Generalnie mnie to nie interere :twisted:
5. Nie tesknię. Płakać nie bedziesz ? :wink: No to dobrze :twisted:
i ...
4. Weź raczej coś na uspokojenie w sprawie Szanownego Zgreda... jakieś tableteczki ziołowe... bo rozstroju dostaniesz :lol:

Dodano: 2007-11-27 12:56

Semjan napisał(a):

3. Generalnie mnie to nie interere :twisted:

I dobrze, że Cię 'to' nie interesuje. Do wiadomości Twej - mnie też 'to' nie interesuje. :D

Do drugiego punktu - no tak rzucacie rebusami na prawo i na lewo :twisted: Czyli wy też nie orientujecie się w życiu towarzyskim

Cytat:
5. Nie tesknię. Płakać nie bedziesz ? Wink No to dobrze Twisted Evil
i ...
4. Weź raczej coś na uspokojenie w sprawie Szanownego Zgreda... jakieś tableteczki ziołowe... bo rozstroju dostaniesz Laughing

Jak widać zresztą :lol: najpierw 5 potem 4

Dodano: 2007-11-27 13:12

Allanon23 napisał(a):

I dobrze, że Cię 'to' nie interesuje. Do wiadomości Twej - mnie też 'to' nie interesuje. :D

Supcio, że mnie poinformowałeś moją widomość 8)jest ci dozgonnie wdzięczna

Allanon23 napisał(a):

Do drugiego punktu - no tak rzucacie rebusami na prawo i na lewo :twisted: Czyli wy też nie orientujecie się w życiu towarzyskim

Mnie interere tylko to co mnie dotyczy i to co mnie interesuje. Reszta mnie nie interere :lol:
ciebie najwidoczniej "wszystko" nawet gra pół słówek między mną, a Dottore poruszające kwestie ciebie nie tyczące
a mówią...jakżeś ciekawy włóż sobie nos do gorącej kawy :wink:

Allanon23 napisał(a):

Jak widać zresztą :lol: najpierw 5 potem 4
drobny błędzik panie czepialski czytajacy wierszami 1:1
Ale zaimponowałeś mi, umiesz liczyćdo 5-ciu :twisted: :wink:

Dodano: 2007-11-27 13:22

All-owi chyba trzeba cos do kawy dosypac na "rozluznienie" :wink: Ostatnimi czasy kolega znarowił się z leksza... To co? TurboLax na rozluznienie? :twisted:

Co do zycia towarzyskiego, drogi All-u, albo raczej orientacji w nim to taka dygresja, co innego w nim uczestniczyc, a co innego "nasluchiwac" tylko dobiegajacych zewszad dlugich i lepkich jezorow plujacych zgnilizną...

Pozdrawiam szatansko znad filizanki czarnej

Dottore

Dodano: 2007-11-27 13:36

Cytat:
iebie najwidoczniej "wszystko" nawet gra pół słówek między mną, a Dottore poruszające kwestie ciebie nie tyczące Razz

Pokaż gdzie? Gdzie mnie interesuje 'wszystko'? Bochyba niedowidzę. Albo... jestem zmęczony piciem kawy. I gdzie tu widzisz grę? Nie ma pionek, nie ma planszy... Jest tylko pisanina.

Cytat:
robny błędzik panie czepialski czytajacy wierszami 1:1

kto sie czepia ten sie czepia.:)
1:1 - wybacz, ale nie mam zwyczaju rywalizować o błahe punkty

Cytat:
Ale zaimponowałeś mi, umiesz liczyćdo 5-ciu Twisted Evil Wink

Tak? Miło, że mogłem Cię czegoś nauczyć, ta lekcja za darmo.
siurp
:wink:

Doktorze
Cytat:
co innego w nim uczestniczyc, a co innego "nasluchiwac" tylko dobiegajacych zewszad dlugich i lepkich jezorow plujacych zgnilizną...

Masz rację :) Jak zawsze :D

A Al bardziej spokojny nie był :D (albo to jakiś wirus)
Muszę miłych panów pożegnać :)
pozdrawiam

Dodano: 2007-11-27 13:39

8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O

Dodano: 2007-11-27 13:43 Zmieniono: 2007-11-27 13:47

Nie wiem, może dlatego, że All podpadł, bo jakiś czas temu się z buntował na łajbie Bounty. :twisted:

Dobrze, że Inkwizycja jest już tylko na kartach historii, bo za pewnie by mnie na stosie spalono o niby herezję. :lol:

Dodano: 2007-11-27 13:47

minawi napisał(a):
8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O

a co on chce ode mnie? 8O

:arrow: Kolega siurpiący
tak..to zwrot złośliwy :lol:

Powiem króko i zwięźle. Twój ostatni post to Żenada.

Nawet nie chce mi się odpowiadać chłopcu, który wziął zabawki i pobiegł do innej piaskownicy. Najwidoczniej głodny bo literki pozjadał :/ (jak juz sie mam dopier*** to "błahe punkty" pisze sie przez CH. To pisałem JA CZEPIALSKI).

La żenuła.
Semjan

Dodano: 2007-11-27 13:59

Semjan napisał(a):
[quote:a4e46110bb="minawi"]8O Co Wy właściwie chcecie od Alla? 8O

a co on chce ode mnie? 8O
[/quote:a4e46110bb]

Ja? Od Ciebie nic nie chce :D Wystarczy to co mam.

Cytat:
Nawet nie chce mi się odpowiadać chłopcu, który wziął zabawki i pobiegł do innej piaskownicy. Najwidoczniej głodny bo literki pozjadał :/ (jak juz sie mam dopier*** to "błahe punkty" pisze sie przez CH. To pisałem JA CZEPIALSKI).

Semjanie, i proszę nie obrażaj mnie. Do piaskownicy? Do innej? Jakiej?

Cytat:
Nie wiem, może dlatego, że All podpadł, bo jakiś czas temu się z buntował na łajbie Bounty. Twisted Evil

Ten niby zwrot złośliwy - nie miał być złośliwy :) No ale to już nie mój problem - że tak odebrałeś :lol:

Dodano: 2007-11-27 14:02

Dajcie spokój - a ja myslalem ze DC to oaza spokoju :)

.

Dodano: 2007-11-27 14:09

JA też :?

Dodano: 2007-11-27 14:10

Harlequin napisał(a):
Dajcie spokój - a ja myslalem ze DC to oaza spokoju :)

Nie tylko na DC jest spokojnie :) Na DP też :lol:

No cóż... może trzeba dać rzeczywiście spokój sobie. Zrobić sobie wolne. długie wolne.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło